Sigarayı Bırakmak için Besin Desteği Önerileri

9 Aralık 2014 Salı yazildi.

Sigarayı bırakmak büyük bir başarıdır ve vücudunuz da bu­nu bilir. Bırakma döneminde birçok semptom görülür.

Meydana gelebile­cek sinirlilik için sabah yemek ile birlikte 1 adet çift etkili St. John’s wort (sarı kantaron) kompleks, 1 adet şelatlanmış kalsiyum (250 mg.) ve magnezyum (125 mg.) tablet ve 50 mg. B kompleks almak faydalı olacaktır.
Yemekler arasında 1.000 mg. sistein alın.
Akşam yemeği ile birlikte bir başka kalsiyum ve mag­nezyum tableti ve 50 mg. B kompleks alın. 
UYARI: Sigarayı bırakmanıza yardımcı olmak için bir nikotin sakızı kullanıyorsanız kahve, kola ve asit­li içeceklerin nikotin sakızının çiğnenme sinden önce alınması durumunda emilimi belirgin bir şekilde en­gellediğini bilmelisiniz.

Kaynak : http://www.724saglik.org/2014/04/01/sigarayi-birakmak-icin-besin-destegi-onerileri/

0 yorum:

Yasal Uyarı

Uyarı: birbilgivar.blogspot.com.tr  sitesinde yayınlanan tüm içerikler ile sorulara verilen cevaplar ve sitemizde yayınlanan yazılar ile imajlar yalızca aydınlatma amaçlıdır. Bu sayfa doktor muayenesi ve doktor konsültasyonunun yerini almayı amaçlamamaktadır. Hastalıkların tanı ve tedavisi, ancak doktor muayenesi ile mümkündür. Siz takipçilerimize anlattığımız bilgiler, tavsiye niteliğinde olup, reçete veyahut tedavi yöntemlerinizi değiştirmeye yönelik değildir. Sunulan bilgilerin yanlış yorumlanması ve bu sebeple maruz kalabileceğiniz mağduriyetten sitemiz yasal yükümlülük altında olamaz. Doğru bir teşhis konması ve tedavi için hasta ve doktorun birebir görüşmesi gerekmektedir. Bu sitede sunulan bilgilerin uygulanmasının yükümlülüğü tümüyle sitemize gelen ziyaretçiye aittir. İletişim : temiz.kalp@hotmail.com